Referanser

Et mindre eksempel på våre referanser og forskjellige typer prosjekter.

Lagerhall, Mongstad

Ny LED-belysning til større lagerhall på Mongstad med krav om Em>200lux. Løsning blev montering av 27stk 200w UFO LED High Bay monteret i 15m høyde med 90° spredningsvinkel. Høy energieffektivitet gir store besparelser på strømmen sammenlignet med den tradisjonelle belysning. Flott resultat med behagelig lys i 4000K, som gjør hallen god å jobbe i.

Tell frisør, Bergen

Tell frisør, Bergen Panelbilder med sol og blå himmel sikrer sommer året rundt i salongen. Samtidig gir det gode lyset de ansatte gode arbeidsforhold i. Her kan styrke på panelene bestilles fra 3000K til 5400K. Den gode og varme atmosfæren gir kundene en ekstra god opplevelse når de besøker salongen. Bergens Tidende – Her er det alltid sol i Bergen

Quietpod, diverse

Infinity downlights med varmt lys sikrer en god og behagelig stemning i slike miljøer. Viktig med god belysning for å få den rette stemning i lokalet, og mulighetene med Infinity downlight serien gir mange muligheter for å sikre det ønskede resultat.

Messestand ONS, Stavanger

Lys på messe kan optimere inntrykk og stemning, og det er med til å fremme profileringen av både bedrift og produkt. Panelbilder kan gi atmosfære og oppmerksomhet, samtidig som lys generelt kan skape stemninger. På standen for kunde ble der skapt stemning med flere forskjellige typer LED strips.

Scroll to top